μου-έφεραν-ένα-παιδί-μπλέ-τι-λέει-η-1121729
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.01.2023 | 21:57

«Μου έφεραν ένα παιδί μπλέ» – Τι λέει η Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας & Ίριδας

Τις λεπτομέρειες της διήμερης απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, φέρνει στο φως το Star.

Οι ισχυρισμοί της 34χρονης προκαλούν ανατριχίλα, όταν αναφέρει ότι η αδερφή της «μου έφερε ένα παιδί μπλε» αλλά και πως η Τζωρτζίνα ξύπνησε και φώναζε «όχι κι αυτή».

Περιγράφοντας τον θάνατο της Μαλένας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, φέρεται να ξέσπασε σε κλάματα. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μίλησε πρώτα για το θάνατο της Μαλένας. Απρίλιος του 2021. Ήταν έτοιμη να πάρει εξιτήριο. Στις 16:30 μπήκε στο δωμάτιο νοσηλεύτρια και της χορήγησε ένα φάρμακο τύπου ζάντακ για το στομάχι της και έτσι ξύπνησα κι εγώ στις 16:50 το παιδί τινάχτηκε με κοίταξε έβγαλε ένα βρόγχο και έμεινε με τα μάτια μισάνοιχτα.

Της μίλησα, της φώναξα: «Μαλένα, Μαλένα», της ποήρα από τα χέρια τα πανάκια που είχε ως συνήθεια να κρατά στον ύπνο της και έτρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών να τις φωνάξω. Δεν τις βρήκα, πήγα στο δωμάτιο των γιατρών και πάλι δεν βρήκα κανέναν.

Σε κάποιο δωμάτιο άκουσα φωνές και έτρεξα, ήταν εκεί και καθόντουσαν τους είπα: «τρέξτε το παιδί κάτι έπαθε και η αντλία χτυπάει».

Για την Ίριδα, ανέφερε: «Έκανα ένα μπάνιο εγώ, ντύθηκε η Δήμητρα και της είπα ετοίμασε πρώτα την μπέμπα και άσε την Τζωρτζίνα να κοιμηθεί γιατί το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκε 02:30 τα ξημερώματα. Εγώ πήγα να φτιάξω την κρέμα και είπα στην Δήμητρα ετοίμασέ την και φέρε την να την ταΐσω και μου φέρνει ένα παιδί μπλε… και μου λέει. Τι; Μου έπεσαν όλα. Μου κόπηκαν τα πόδια και ήταν εκεί και με κοίταγε. Τα ματάκια της μισάνοιχτα και έκανε έναν ήχο με το στόμα της (σαν να ξεφυσούσε). Πήρε η Δήμητρα τον Μάνο, το ΕΚΑΒ. Ξύπνησε η Τζωρτζίνα και φώναζε: «Όχι κι αυτή».