μαργαρίτα-θεοδωράκη-ο-νίκος-κουρής-ε-959196
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.11.2021 | 13:15

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Ο Νίκος Κουρής είναι σφετεριστής»

Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη είχε αναφέρει πως ο Νίκος Κουρής δεν είναι αδελφός της. Μάλιστα είχε γίνει και σχετικό δικαστήριο το οποίο είχε εκδώσει απόφαση κατά του κ. Κουρή.

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της «Οι αναμνήσεις ενός κοριτσιού» η Μαργαρίτα Θεοδωράκη βρέθηκε μπροστά στις κάμερες και παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις σχετικά με τον Νίκο Κουρή.

“Ο Νίκος Κουρής είναι σφετεριστής, μην με ρωτάς άλλο γιατί είναι για γέλια”

Αρχικά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για το βιβλίο της και δήλωσε πολύ ευχαριστημένη από το εγχείρημά της, που πήρε επιτέλους σάρκα και οστά.

«Νιώθω πολύ ευχαριστημένη που το βιβλίο μου έχει πάρει σάρκα και οστά. Η γραφή είναι αρκετά κοριτσίστικη, είναι σαν να διαβάζεις κείμενα από ένα μικρό κοριτσάκι. Αν γράψω ξανά βιβλίο, θα είναι σχετικό με την περιπέτειά μου μετά τον θάνατο του πατέρα μου», δήλωσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στον Νίκο Κουρή, καθώς και στο πολυσυζητημένο τεστ DNA, στην διαδικασία του οποίου, η ίδια τελικά δεν παρεβρέθηκε.

«Δεν θέλω να το σχολιάσω, εγώ δεν ασχολούμαι με αυτό το θέμα. Μπορεί κι εσύ να με φωνάξεις μία ημέρα και να κάνουμε ένα τεστ. Είναι το ίδιο πράγμα για ‘μένα. Ο Νίκος Κουρής είναι σφετεριστής, μην με ρωτάς άλλο γιατί είναι για γέλια», κατέληξε.