mad-clip-ο-θάνατος-του-δεν-ήταν-ακαριαίος-ποι-937622
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.09.2021 | 20:39

Mad Clip: Ο θάνατος του δεν ήταν ακαριαίος -Ποια η αιτία

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Παντελή Αλεξάνδρου, ο θάνατος του γνωστού τραγουδιστή Mad Clip δεν ήταν ακαριαίος.

Όπως επισημαίνει ο ιατροδικαστής οι πολλαπλές κακώσεις στο σώμα του ήταν η αιτία θανάτου του. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν αιματώματα στο σώμα του, πράγμα που δείχνει ότι ζούσε για λίγη ώρα μετά το ατύχημα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Live News, τα τραύματα που έφερε ήταν πολλαπλά και συντριπτικά πράγμα που σημαίνει ότι ο θάνατος του ήταν αναπόφευκτος.  Επιπλέον, ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι η ταχύτητα ήταν μεγάλη και καμία ζώνη δεν θα τον έσωζε.

Όπως σημειώνει ο ίδιος, όταν υπάρχει προφανή αιτία θανάτου, δε ζητούνται ιστολογικές εξετάσεις αλλά μόνο τοξικολογικές, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να γνωρίζουμε αν πριν το ατύχημα ο γνωστός τράπερ είχε πάθει κάτι, όπως ισχαιμικό επεισόδιο. «Αν πιο πριν το άτομο είχε υποστεί μια ισχαιμία για παράδειγμα, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε», τονίζει.

Όσον αφορά την οικογένεια του, ο πραγματογνώμονας κ. Μανδιάς τόνισε ότι το μόνο που επιδιώκει είναι να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς, προχωρώντας ταυτόχρονα σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους, ειδικά σε ό,τι αφορά την λειτουργία ή όχι του αντισπίν την στιγμή του τροχαίου, της λειτουργίας, δηλαδή, που δεν επιτρέπει στους τροχούς να σπινιάρουν.