mad-clip-εμφανίστηκε-ο-οδηγός-του-audi-r8-tι-είπε-βί-938010
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.09.2021 | 08:12

Mad Clip: Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi R8 -Tι είπε (βίντεο)

Εξελίξεις αναφορικά με το «θρίλερ» για το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον γνωστό τράπερ Mad Clip, καθώς παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία ο οδηγός του AUDI R8, τον οποίο αναζητούσαν οι Αρχές, θεωρώντας ότι σχετίζεται με το δυστύχημα.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, το συγκεκριμένο πρόσωπο εμφανίστηκε και κατέθεσε για την υπόθεση, επιβεβαιώνοντας ότι βρισκόταν στο σημείο. Ωστόσο, εξήγησε ότι ουδεμία σχέση έχει με το θλιβερό περιστατικό, καθώς φρόντισε, όπως είπε, να παραμείνει σε απόσταση ασφαλείας από το άλλο αυτοκίνητο, ώστε να μην δημιουργήσει πρόβλημα. Τόνισε, επίσης, ότι στο AUDI R8 δεν βρισκόταν μόνος, αλλά με τη σύζυγό του, η οποία ήταν συνοδηγός.

Μάλιστα, η κατάθεσή του έπεισε τον εισαγγελέα ότι δεν υπάρχει λόγος να του απαγγελθούν κατηγορίες και να τεθεί υπό κράτηση, γι’ αυτό και αφέθηκε ελεύθερος.

Πάντως, η Αστυνομία συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση, λαμβάνοντας καταθέσεις και παρακολουθώντας οπτικό υλικό που ενδέχεται να καταγράφει τι συνέβη κατά τη διάρκεια του τροχαίου.

Το βίντεο λίγο πριν το θανατηφόρο τροχαίο

Εν τω μεταξύ, το γύρο του διαδικτύου κάνει από αργά χθες τη νύχτα, βίντεο που φέρεται να παρουσιάζει την τρελή κούρσα θανάτου της Porsche που οδηγούσε ο Mad Clip (Πίτερ Αναστασόπουλος), λίγο πριν εκτραπεί της πορείας της και σημειωθεί το φονικό τροχαίο.


Τι ανέφερε η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το Audi R8

Η Αστυνομία είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία αναζητούσε πληροφορίες για το τροχαίο δυστύχημα.

«Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15′, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210-9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016», αναφέρεται σχετικά.

Θυμίζουμε ότι ο δημοφιλής τράπερ σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9), όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή Λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.