Λαρισαίος δέχθηκε κλήση από… «Αμερικάνο» τροχονόμο (φωτο)

Αμερικάνοι τροχονόμοι στο Δομοκό; Δεν δείχνει λογικό και δεν είναι, αλλά ποιος ο λόγος που ο τροχονόμος έκοψε κλήση υπέρβασης ορίου ταχύτητας κοντά στη πόλη της Φθιώτιδας, με την κλήση αυτή να δείχνει να είναι γραμμένη με αμερικάνικο τρόπο.

Πράγματι ένας Λαρισαίος στο δρόμο προς το Δομοκό, πιάστηκε στα «δόκανα» για υπέρβαση ορίου ταχύτητας. Του δόθηκε κλήση για την παράβαση, η οποία όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έγινε στις 10, του 17ου μήνα (!) του 2019. Εκτός πια και αν είναι τόσο πολύ αγγλομαθής και βάζει πρώτα τον μήνα και μετά την ημερομηνία, αλλά στην Ελλάδα ποτέ δεν υπήρχε τέτοια συνήθεια…

Οι Αμερικάνοι το κάνουν αυτό λόγω της τεχνολογίας των υπολογιστών, γιατί στη μνήμη των ηλεκτρονικών υπολογιστών τα bytes οργανώνονται βάσει του μεγέθους τους: τα μεγαλύτερα μπροστά, τα μικρότερα ακολουθούν.

Το αποτέλεσμα ήταν να πληρώσει τελικά έστω και έτσι ο οδηγός της κλήση.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΛΗΣΗ, ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!