λάρισα-σκότωσα-τη-γυναίκα-μου-γιατί-ή-1093157
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.11.2022 | 09:53

Λάρισα: «Σκότωσα τη γυναίκα μου, γιατί ήταν άπιστη»

Στο εδώλιο του κατηγορουμένο κάθισε χθες ο 54χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του στη Λάρισα.

Ο συζυγοκτόνος ηχογράφησε στο κινητό του τηλέφωνο τα τελευταία λόγια της γυναίκας του πριν την σκοτώσει.

Έναν χρόνο μετά το άγριο φονικό, ο 55χρονος συζυγοκτόνος εξηγεί μέσω του δικηγόρου του γιατί σκότωσε την γυναίκα του.

«Μίλησε πάρα πολύ άσχημα για εμένα και για τα παιδιά. Και έδειξε δυσφορία όταν πήγαμε να της κάνουμε έκπληξη στην Λάρισα. Δεν μπορούσα να ανεχτώ την απαξίωση και την περιφρονητική συμπεριφορά της» ισχυρίστηκε ο 55χρονος.

Η τελευταία ηχογράφηση του δράστη

ΔΡΑΣΤΗΣ: Π…… με αυτόν;

43ΧΡΟΝΗ: Ό,τι να ΄ναι.

ΔΡΑΣΤΗΣ: Λέγε, λέγε..

43ΧΡΟΝΗ: Ό,τι να ΄ναι.

(Ακούγονται πυροβολισμοί)

ΔΡΑΣΤΗΣ: Σκότωσα την γυναίκα μου γιατί ήταν άπιστη.

Αυτός ήταν ο τελευταίος διάλογος του δράστη με την 43χρονη σύζυγό του. Την εκτέλεσε εν ψυχρώ, με 8 σφαίρες μέσα στην ταβέρνα όπου εργαζόταν για να βοηθήσει τον αδελφό της που ήταν άρρωστος. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο 55χρονος συνήθιζε να ηχογραφεί με το κινητό του τηλέφωνο τους καυγάδες που είχε με την σύζυγό του όπως έκανε κι εκείνο το μοιραίο πρωινό που την δολοφόνησε μέσα στην ταβέρνα που δούλευε.




Η μητέρα της άτυχης γυναίκας ζει ξανά και ξανά τα δραματικά τελευταία δευτερόλεπτα της στυγερής δολοφονίας.

«Το συμβάν έγινε σε δευτερόλεπτα εγώ μαγείρευα άκουσα πυροβολισμούς. Πήγα και την βρήκα κάτω μέσα στα αίματα. Εκείνος είχε εξαφανιστεί. Αν ήξερα ότι είχε πιστόλι θα καλούσα την αστυνομία» συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας του θύματος.

Η 43χρονη γυναίκα άφησε πίσω της 3 παιδιά. Το μικρότερο από αυτά είναι μόλις 13 ετών.

λαρισα γυναικοκτονια

«Η μητέρα μου φοβόταν τον πατέρα μου γιατί όπως μου είχε πει την είχε χτυπήσει. Εκείνη την ημέρα εγώ κοιμόμουν σπίτι. Ήρθε ο αδελφός μου και μου είπε Α… σήκω ο μπαμπάς σκότωσε την μαμά» είναι η σοκαριστική περιγραφή της 20χρονης κόρης.

«Από τότε που η μητέρα μου ήρθε στην Σωτηρίτσα έγινε απόμακρη. Την ρωτούσα πότε θα γυρίσει αλλά μου έλεγε ότι έπρεπε να μείνει να βοηθήσει στο μαγαζί του αδελφού της αφού εκείνος νοσηλευόταν με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο πατέρας μου μού είπε ότι η μητέρα μου ήθελε να χωρίσουν. Το όπλο ήταν κειμήλιο του παππού και προορίζονταν για εμένα» είπε ο 26χρονος γιος της άτυχης γυναίκας.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 25 Νοεμβρίου.