γυναικοκτονία-στο-περιστέρι-προφυλα-1058145
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.08.2022 | 17:29

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο 21χρονος -Τι είπε στην απολογία του

Προς τις φυλακές κατευθύνεται ο 21χρονος, πακιστανικής καταγωγής, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι πριν από εννέα ημέρες.

Με σύμφωνη γνώμη της 25ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών και εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του, περιέγραψε τη γνωριμία του με την νεαρή κοπέλα και επιχείρησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του λέγοντας πως όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός καυγά όπου όπως ισχυρίστηκε είχε και θρησκευτικό υπόβαθρο.

«Η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχει μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ» φέρεται να είπε στην απολογία του στην ανακρίτρια.

Ο κατηγορούμενος περιέγραψε ότι το απόγευμα της 1ης Αυγούστου 2022 ξύπνησε την Νικολέτα στις 17:30 για να πάει για δουλειά. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι για μία ακόμα φορά ζήτησε από την Νικολέτα να την βοηθήσει με τα χαρτιά του. Όπως είπε σκέφτονταν να παντρευτούν και κάνουν τον γάμο Ιταλία. «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε.

Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα «ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη», μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξα νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε» υποστήριξε κατά πληροφορίες ο κατηγορούμενος.

Ο νεαρός μάλιστα φέρεται να ανέφερε ότι ντρέπεται να κοιτάξει τη μάνα της Νικολέτας στα μάτια και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Ο κατηγορούμενος κατά πληροφορίες αρνήθηκε ότι ζήλευε την Νικολέτα, ενώ ανέφερε πως το διαμέρισμα στο Περιστέρι το είχε βρει εκείνος και πλήρωναν το ενοίκιο μισό-μισό με τη μητέρα της 17χρονης.

Για τα διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας που είχε δηλώσει στις ελληνικές αρχές ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι ήταν λάθος των αστυνομικών που τα σημείωναν.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον κατηγορούμενο παραιτήθηκε και διορίστηκε αυτεπαγγέλτως νέα συνήγορος παρουσία της οποίας απολογήθηκε στην 25η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.