Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Εφετείο και την Πέμπτη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Εφετείο Αθηνών ανακοινώνει η ΕΛ.ΑΣ., ενόψει της απόφασης του δικαστηρίου για τις αναστολές των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 22-10-2020 δεν θα επιτραπεί η στάση-στάθμευση και σταδιακά από τις 05:00 η κυκλοφορία οχημάτων στις παρακάτω οδούς πέριξ του Εφετείου Αθηνών:

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Στην τελική ευθεία για το εάν θα δοθεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση μπαίνει η δίκη της Χρυσής Αυγής. Οι συνήγοροι υπεράσπισης ολοκλήρωσαν τις δευτερολογίες τους το πρωί της Τετάρτης και το δικαστήριο προχώρησε σε διακοπή για αύριο στις 11:00 το πρωί, προκειμένου να εξετάσει τα θέματα που ανέκυψαν στη σημερινή συνεδρίαση από πλευράς του Ιωάννη Λαγού και του Ηλία Κασιδιάρη.

Στη συνέχεια αναμένεται -πιθανόν και αύριο- το δικαστήριο να αποσυρθεί σε διάσκεψη για να αποφασίσει ποιοι θα οδηγηθούν στη φυλακή και ποιοι θα παραμείνουν ελεύθεροι.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΦΕΤΕΙΟ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!