κρήτη-άνδρας-κατηγορείται-ότι-βίαζε-τ-866128
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.02.2022 | 19:10

Κρήτη: Άνδρας κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη αδερφή της συζύγου του

Κρήτη: Αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ακόμη μιας υπόθεσης βιασμού ανηλίκου στην Κρήτη. Κατηγορούμενος ένας άνδρας που σύμφωνα με την καταγγελία ασελγούσε στην αδερφή της συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το neakriti.gr, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το ανήλικο κορίτσι εκμυστηρεύθηκε το δράμα που ζούσε στη δασκάλα του. Ο άνδρας συνελήφθη, του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό ανηλίκου και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι είναι αθώος και ότι δεν είναι αλήθεια όσα καταγγέλλονται.

Το κουβάρι της φρίκης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε σε δασκάλα της ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον σύζυγο της αδερφής της. Αφού ενημερώθηκαν οι Αρχές, συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η μικρή φέρεται να είχε πέσει θύμα βιασμού τού εξ αγχιστείας συγγενούς της, επανειλημμένως, από τα 8 της χρόνια. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ανήλικη υποστηρίζει ότι ο καταγγελλόμενος είχε προβεί σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μαζί της.

Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (08/02) και έως τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται πεισματικά τα όσα του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι είναι αθώος.