κοζάνη-lockdown-έκανε-κάμψεις-στη-μέση-του-έρ-835272
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.10.2020 | 13:18

Κοζάνη-lockdown: Έκανε κάμψεις στη μέση του έρημου δρόμου

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας νεαρός στην Κοζάνης “άρπαξε” την ευκαιρία που του έδωσαν τα νέα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στους κατοίκους της πόλης για να κάνει…λίγη γυμναστική.

H Κοζάνη είναι η πόλη που μπήκε πρώτη στο 4ο επίπεδο (κόκκινο) λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, με αποτέλεσμα να επιβληθεί τοπικό lockdown.

Αυτό σημαίνει πως οι δρόμοι στην πόλη είναι άδειοι, λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Έτσι ο νεαρός που πιθανότατα επέστρεφε σπίτι με έναν φίλο του, λίγα λεπτά μετά τις 00:30 το βράδυ του Σαββάτου έπεσε στο έδαφος και έκανε κάμψεις στον πιο κεντρικό δρόμο της Κοζάνης, που ήταν έρημος, όπως αναφέρει το kozanimedia.gr.

Νικολέτα Αρκολάκη

Η Νικολέτα Αρκολάκη εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2011. Έχει τεράστια εμπειρία στη ροή ειδήσεων και εξειδίκευση στα θέματα των προσλήψεων. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.