κορυδαλλός-τράπερ-από-την-αλβανία-ο-27χ-957409
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.04.2022 | 20:36

Κορυδαλλός: Τράπερ από την Αλβανία ο 27χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της 17χρονης

Προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του πήρε ο 27χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τον βιασμό μίας 17χρονης κοπέλας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Ο νεαρός –γνωστός τράπερ- οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών που του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ από τον ανακριτή ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Προανακριτικά, πάντως, ο 27χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ότι δεν ασέλγησε, ούτε βίασε την 17χρονη και πως ότι έγινε στο σπίτι του είχε τη συγκατάθεση της ανήλικης μαθήτριας.

Ο Αλβανός τράπερ είχε αποφυλακιστεί μόλις πριν λίγες ημέρες (σ.σ. 6 Απριλίου), δεν έχασε όμως ευκαιρία να δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και να προσεγγίσει κοπέλες για να ικανοποιήσει τα «γούστα» του.

Όσον αφορά τη 17χρονη, πριν το ραντεβού τους σε πλατεία του Κορυδαλλού το βράδυ της Δευτέρας, είχε διαδικτυακή επικοινωνία μαζί της για 3-4 ημέρες όπου και προσπαθούσε να την πείσει να βρεθούν, όπως και έγινε.

Η ανήλικη είναι ακόμη σοκαρισμένη, έχει παραδώσει στους αστυνομικούς τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της συνάντησης, ενώ ζητήθηκε και ιατροδικαστική εξέταση.