Κορωνοϊός-νοσοκομείο «Αττικόν»: To συγκινητικό «αντίο» μιας ασθενούς στον πατέρα της

Καθημερινά εκτυλίσσονται πολύ συγκινητικές στιγμές στα νοσοκομεία.

Χθες το μεσημέρι κατέληξε 85χρονος άνδρας που συζούσε σε οίκο ευγηρίας στην Νίκαια με την κόρη του να του λέει το τελευταίο αντίο κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ο 85χρονος νοσηλευόταν εκτός μονάδας εντατικής θεραπείας , ήταν σε θάλαμο Covid. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται η κόρη του και ο σύζυγός της. Συνήθως είναι πολύ δύσκολο για αυτούς τους ανθρώπους γιατί δεν μπορούν να δουν τους δικούς τους ανθρώπους δεν δέχονται επισκέψεις και η επικοινωνία είναι μέσω τηλεφώνου και όταν καταλήγει ένας ασθενής οι ίδιοι του οι συγγενείς, δεν μπορούν να πάνε στο νοσοκομείο αν οι ίδιοι είναι σε καραντίνα, οι ίδιοι νοσούν. Έτσι επειδή η κόρη του νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο, την ειδοποίησε το προσωπικού του νοσοκομείου, έβαλε μια ρόμπα μιας χρήσεως μάσκα, έφυγε από το θάλαμο της και πήγε να πει το τελευταίο αντίο στον πατέρα της. Μια εξαιρετικά συγκινητική στιγμή που εκτυλίχθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, 85ΧΡΟΝΟΣ, ΑΝΤΙΟ, ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!