κολωνός-βίαζε-την-12χρονη-όταν-η-γυναίκ-1141153
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.02.2023 | 09:12

Κολωνός: Βίαζε την 12χρονη όταν η γυναίκα και το παιδί του έπαιζαν στο πάρκο

Στη φυλακή οδηγήθηκαν ακόμη δύο άντρες την Τρίτη (21.2.2023) που κατηγορούνται για το βιασμό του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό. Οι δύο άνδρες κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια ανηλίκων.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, πρόκειται για έναν 33χρονο και έναν 58χρονο που το παιδί αναγνώρισε ως δύο από τους βιαστές του. Μάλιστα, ο 33χρονος φαίνεται να έστελνε την γυναίκα και το παιδί του στο πάρκο της γειτονιάς και ο ίδιος έμενε πίσω στο σπίτι όπου προχωρούσε στον βιασμό της 12χρονης.

Η σύζυγος του 33χρονου αρνείται τα πάντα λέγοντας πως η οικογένειά της βοηθούσε κατά καιρούς οικονομικά τόσο την 12χρονη όσο και τη μητέρα της.

Σημειώνεται πως τις επόμενες μέρες ο βασικός κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος, αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια.

Την ίδια ώρα ο γνωστός πρώην διαιτητής και οδοντίατρος, Φίλιππος Ντόβας, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ και ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση λέγοντας πως δεν μιλούσε με τον Ηλία Μίχο για χρόνια.