κολωνός-είναι-άδικο-και-ψέματα-λέει-1079993
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.02.2023 | 17:26

Κολωνός: «Είναι άδικο και ψέματα» λέει η γυναίκα ενός εκ των κατηγορουμένων για τους βιασμούς της 12χρονης

Ο ένας μετά τον άλλον, άνθρωποι που ζούσαν ή εργάζονταν στην γειτονιά του Κολωνού, όπου εκτυλισσόταν το δράμα της με τους βιασμούς της, περνούν την πόρτα της ανακρίτριας για να δώσουν εξηγήσεις και κάποιοι από αυτούς, προφυλακίζονται.

Η σύζυγος ενός από αυτούς, για τον οποίο η 12χρονη έχει πει ότι βρίσκονταν στο σπίτι του, όταν έλειπε η γυναίκα του και το παιδί του, μίλησε στην εκπομπή TLIVE, υποστηρίζοντας ότι… όλα είναι ψέματα.

«Την γνώριζα (τη 12χρονη) από τη γειτονιά. Από το ’19 προς ’20, την γνώριζα. Στην πλατεία την γνώρισα. Ερχόταν με το ποδήλατό της, έπαιζε με την κόρη μου» λέει η γυναίκα.

Και συνεχίζει: «Τη βοήθαγε όλος ο Κολωνός. Έτυχε δύο φορές να της δώσουμε 20 ευρώ και 15. Ένα βράδυ ήρθε η μάνα της, μας είπε δεν είχε λεφτά, της έδωσα λεφτά…»

Η ίδια ωστόσο, αρνείται όσα αποδίδονται στον σύζυγό της: «Αυτό δεν ισχύει. Είναι άδικα όλα αυτά. Ο άντρας μου τη γνώρισε στην πλατεία, (ήμουν) μαζί. Καθόμασταν στην πλατεία και έτσι τον γνώρισε τον άντρα μου».

Η γυναίκα είπε την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ότι τον Μίχο, ο άντρας της τον ξέρει από τον Κολωνό γιατί εκεί έχει μεγαλώσει. «Και από κει ψωνίζαμε, όλοι οι γείτονες. Δούλευε (ο σύζυγος) περιστασιακά (στο μίνι μάρκετ)… Χτυπιόμαστε κάτω να πούμε ότι είναι άδικο αυτό. Και ισχύει ότι είναι άδικο. Είναι ψέματα!».