Κλείνουν σχεδόν με το άνοιγμα τους τα δικαστήρια Πειραιά εξαιτίας κρουσμάτων

Νέος συναγερμός στα δικαστήρια του Πειραιά, όπου από τη Δευτέρα 29 Μαρτίου καταγράφηκαν 4 νέα κρούσματα κορωνοϊού τα οποία ήρθαν να προστεθούν στα άλλα 6 που είχαν υπάρξει τις περασμένες ημέρες.

Τα νέα κρούσματα αφορούν 4 δικαστές, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Τριμελούς Διοίκησης του Πρωτοδικείου Πειραιά, που νοσούν ενώ και άλλοι τρεις δικαστικοί υπάλληλοι φέρονται να έχουν κολλήσει εκ των οποίων δύο είναι άμεσοι συνεργάτες του προέδρου.

Για το λόγο αυτό, δικαστές, εισαγγελείς και δικαστικοί υπάλληλοι ζήτησαν την άμεση αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων του Πειραιά και το υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε το κλείσιμο του Δικαστικού Μεγάρου για 48 ώρες, ενώ το Πρωτοδικείο Πειραιά δεν θα λειτουργήσει έως την ερχόμενη Παρασκευή.

Σε όλο το προσωπικό δόθηκε εντολή να μην προσέλθει στην εργασία του και αποφασίστηκε οι μόνες υπηρεσίες που θα μείνουν ανοικτές να είναι για τα αυτόφωρα και όσες λειτουργούσαν πριν την άρση των σκληρών μέτρων του lockdown στα δικαστήρια.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!