το-κίνημα-της-μεγάλης-μύτης-έχει-κατ-364147
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.02.2018 | 19:09

Το «κίνημα της μεγάλης μύτης» έχει κατακλύσει τα social media

«Μισούσα τη μύτη μου στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Πάντα ένιωθα ότι ότι ήμουν άσχημη κι αυτό γιατί έβλεπα ότι ήταν λίγες οι ηθοποιοί και τα μοντέλα που είχαν μεγάλη μύτη. Ηταν κάτι που με απασχολούσε από νεαρή ηλικία. Oι φίλοι μου, μού έλεγαν ότι «θα ήμουν πιο όμορφη αν είχα μικρότερη μύτη» και υπήρχαν φορές που παιδιά στο δρόμο μου έλεγαν ότι μοιάζω με Ινδιάνα με μεγάλη μύτη. Ολο αυτό με έκανε να νιώθω ότι η μεγάλη μύτη μου ήταν ένα φυσικό μειονέκτημα. Πέρασα όλη την ζωή μου, αποφεύγοντας φωτογραφίες που έδειχναν το προφίλ μου» δηλώνει η 27χρονη δημοσιογράφος από το Λονδίνο στο Independent.

Το bullying, η ανασφάλεια, η έλλειψη αυτοπεποίθησης οδήγησαν την Radhika σε μια πρωτοβουλία που έχει βρει τεράστια αποδοχή στα social media.

Η δημοσιογράφος είναι ο ιθύνων νους του «κινήματος» που παροτρύνει γυναίκες με μεγάλη μύτη να δημοσιεύσουν φωτογραφίες δείχνοντας το προφίλ τους.

«Side profile selfie» είναι το hashtag κάθε φωτογραφίας που ανεβαίνει σε Twitter και Instagram από τις γυναίκες που θέλουν να (ανα)δείξουν τη μύτη τους.