Με τη βροχή να έχει σταματήσει και τα γκρίζα σύννεφα να παραμένουν στον Αττικό ουρανό, οι δρόμοι του κέντρου της Αθήνας εξακολουθούν να εμφανίζουν αυξημένη κίνηση, ιδίως σε κεντρικές οδούς και λεωφόρους.
Νωρίτερα, σύμφωνα με την Τροχαία, προβλήματα εντοπίζονταν στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Σκαραμαγκά. Παρόμοια υπήρξε η εικόνα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα από τον κόμβο Καλυφτάκη έως την Αθηνών. Αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε, επίσης, στη Λ. Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη) και στο λιμάνι του Πειραιά.
Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.
Ενημερωθείτε πρώτοι για ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης, της εργασίας, της ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!