κερτ-ράσελ-με-γιάννα-αγγελοπούλου-δασ-915466
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.06.2021 | 23:31

Κερτ Ράσελ με Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη και Ζέρβα στη Σκιάθο

Στην εκδήλωση για την πρώτη σημαία στη Σκιάθο βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι πασίγνωστοι ηθοποιοί, Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χόουν!

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το thesstoday.gr που κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται το κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων έδωσε το παρών στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο πλαίσιο εγκαινίων της εικαστικής έκθεσης «Η πρώτη σημαία», ενώ φωτογραφήθηκε μαζί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα, καθώς και την πρόεδρο της Επιτροπής Ελλάδας 2021, Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν παραμένει κοινό μυστικό, το γεγονός ότι οι δυο ηθοποιοί επιλέγουν σταθερά το νησί του Παπαδιαμάντη για τις ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές τους. Οι δυο αστέρες, γνωστοί για την απλότητα και τη φιλικότητά τους, συνηθίζουν να μένουν στο νησί τουλάχιστον δυο εβδομάδες, ενώ δεν παραλείπουν να πραγματοποιούν και μικρές εξορμήσεις σε διπλανά νησιά, απολαμβάνοντας τις ελληνικές ομορφιές.

Στο παρελθόν, τον επίγειο παράδεισο της Σκιάθου επισκέφθηκε και η κόρη της Γκόλντι Χόουν, Κέιτ Χάντσον, τραβώντας όλα τα βλέμματα επάνω στην ίδια, αλλά και στη μητέρα της.