το-ημερολόγιο-του-πιλότου-στην-ασφά-915461
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.06.2021 | 23:10

Το «ημερολόγιο» του πιλότου στην ασφάλεια

To άγνωστο ημερολόγιο των στελεχών της ΕΛΑΣ από τις επαφές τους αυτές τις 37 μέρες με τον πιλότο φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ. Ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει αγωνία για το τι λέει ο έξω κόσμος, τον απασχολεί η εικόνα του, αναζήτησε μάλιστα για το θέμα τον αστυνομικό που χειριζόταν την υπόθεση με τον οποίο είχε αναπτύξει οικειότητα.

Ο 33χρονος θα απολογηθεί στον ανακριτή την Τρίτη στις 10 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ  θα επιχειρήσει να πείσει τον ανακριτή ότι δεν προσχεδίασε τη δολοφονία.

Μέσα από τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ο Αναγνωστόπουλος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης δηλώνει στον ΣΚΑΪ συντετριμμένος. Για ακόμη μια φόρα, επικαλείται το παιδί τους…

Έβλεπα την Καρολάιν στον ύπνο μου, αλλά δεν θα ερχόμουν να ομολογήσω

11 Μαΐου – 21 Μαΐου
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ…

Ο Αναγνωστόπουλος είναι σε διαρκή επικοινωνία με αστυνομικό-χειριστή.

Ο αστυνομικός τόνισε στον 33χρονο: “μην κάνεις δηλώσεις” καθώς έκανε υπερβολικές δηλώσεις τα πρώτα 24ωρα.

Έδειχνε “υπερβολικά συνεργάσιμος”

22 Μαΐου – 1 Ιουνίου
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ “ΚΑΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Προσπαθεί να κατασκευάσει το προφίλ του “καλού παιδιού” που προσπαθεί να επιβιώσει χωρίς την αγαπημένη σύζυγό του.

– “Προσπαθώ να επιβιώσω”

– “Πρέπει να πάω μπροστά για την κόρη μου” αναφέρει.

Εμφανιζόταν εξοργισμένος με τις δηλώσεις της ψυχολόγου που άφηνε υπαινιγμούς για το ρόλο του: “Θέλω να κάνω μηνύσεις”

2 Ιουνίου – 12 Ιουνίου
“ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ…”

Σε αυτή φάση έφτιαχνε το εγκληματικό προφίλ των δραστών που είχε πλάσει στο μυαλό του: “Όπως σκότωσαν τον σκύλο, σκότωσαν και την γυναίκα μου” ανέφερε δε, για τον σκύλο που ο ίδιος είχε σκοτώσει.

17 Ιουνίου
Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ

“Έχεις καταλάβει τι έχει γίνει; Δεν σε φέραμε για πλάκα άρον-άρον από την Αλόννησο. Θες να μας πεις κάτι;” ρωτάνε τον 33χρονο στις 17 Ιουνίου οι άνδρες της ΕΛΑΣ.

33ΧΡΟΝΟΣ: “Μού φερθήκατε σαν αδέρφια και εγώ σας πρόδωσα” απαντά ο Αναγνωστόπουλος μετά από μια αναδρομή στη σχέση του με την Καρολάιν και την ομολογία του.

“Έβλεπα την Καρολάιν στον ύπνο μου, αλλά δεν θα ερχόμουν να ομολογήσω” παραδέχεται, έχοντας πάρει αγκαλιά μάλιστα τον αστυνομικό με τον οποίο συνομιλούσε περισσότερο.