Κέντρο Αθήνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών αύριο - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
27
Ιανουάριος
Back

Κέντρο Αθήνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών αύριο

Λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης καλωδίων υψηλής τάσης, θα πραγματοποιηθούν από τις 22-9-2016 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω τμήματα περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

– Στην αριστερή λωρίδα της οδού Πανόρμου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βατοπεδίου και Αρεταίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, κατά το χρονικό διάστημα από 22-9-2016 έως 23-10-2016.

– Στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Κηφισίας, στο τμήμα της από την οδό Λακωνίας έως 35 μέτρα πριν την οδό Αρκαδίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς    Λ. Β. Σοφίας, κατά το χρονικό διάστημα από 22-9-2016 έως 27-10-2016.

– Στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κηφισίας, στο τμήμα της 80 μέτρα πριν τη συμβολή της με την οδό Πανόρμου και για 50 μέτρα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Β. Σοφίας (εσοχή αριστερής στροφής), κατά το χρονικό διάστημα από 22-9-2016 έως 27-10-2016.
– Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα και απαγόρευση προσπέρασης για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Κηφισίας (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα), στο τμήμα της 50μ. πριν την οδό Πάγκα μέχρι και 20 μέτρα πριν την οδό Πανόρμου.

– Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα και απαγόρευση προσπέρασης για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Κηφισίας (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα), στο τμήμα της 75μ. πριν την οδό Λακωνίας μέχρι και 20 μέτρα πριν την οδό Ευρυτανίας.

– Την προσωρινή κατάργηση της λωρίδας αποκλειστικής κυκλοφορίας ΜΜΜ, στη Λ. Κηφισίας (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λακωνίας και Ευρυτανίας.

Με ανακοίνωσή της η τροχαία εφιστά την προσοχή των οδηγών κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!