kεφαλονιά-σε-μπαρ-διασκέδαζε-η-20χρονη-μ-529271
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.09.2018 | 16:18

Kεφαλονιά: Σε μπαρ διασκέδαζε η 20χρονη μια μέρα πριν βρεθεί νεκρή

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση αυτοκτονίας 20χρονου μοντέλου, που βρέθηκε απαγχονισμένο σε αγκυροβολημένο γιοτ μεξικανού μεγιστάνα στην Κεφαλονιά, καθώς σύμφωνα με τις μαρτυρίες των τελευταίων ανθρώπων που την είδαν εν ζωή, η κοπέλα φαινόταν σε εξαιρετικά καλή ψυχολογική κατάσταση.

Τόσο εκείνη όσο κι η παρέα της φαίνονταν πολύ κεφάτοι.Αναφέρει ο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου του νησιού, το οποίο όπως φαίνεται επισκέφθηκε η 20χρονη λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή,

Η κοπέλα επισκέφθηκε δύο φορές το μαγαζί, παρέα με άλλους πέντε συναδέλφους της.

Ήπιε κοκτέλς, έφαγε, και μετά τη 1 το βράδυ μάλιστα, μάρτυρες αναφέρουν ότι την είδαν να χορεύει πάνω σε μια καρέκλα, φορώντας μπικίνι.

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να προμηνύσει ότι σε λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, η 20χρονη θα εντοπιζόταν αναίσθητη στην πρύμνη του γιότ, με το σώμα της μπλεγμένο στα σχοινιά του σκάφους.

H σορός του μοντέλου θα μεταφερθεί στην Αυστραλία όπου η μητέρα κι αδερφή αναμένεται να την παραλάβουν.

Σημειώνεται ότι η κοπέλα επρόκειτο να τις υποδεχθεί στο νησί, προκειμένου να κάνουν διακοπές, την ημέρα που βρέθηκε νεκρή.

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής, Ηλίας Μπογιώκας, μιλώντας στο CNN, επιβεβαίωσε πως ο θάνατός της οφείλεται σε απαγχονισμό.

Στο λαιμό της εντοπίστηκαν ίχνη σχοινιού. Παράλληλα, η εξέταση της σορού δεν έδειξε «ορατά σημάδια πάλης ή κακοποίησης.

«Δεν είναι ακόμη εφικτό να πούμε αν ωθήθηκε ψυχολογικά να δράσει ή αν τελούσε εκείνη την ώρα υπό την επήρεια ναρκωτικών», δήλωσε, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναλύσεων «πιθανώς να χρειαστούν τουλάχιστον μερικές εβδομάδες».