Κατσαρίδες «στούκας» γέμισαν το Βόλο και τη Ν. Ιωνία

Κατσαρίδες «στούκας» γέμισαν οι συνοικίες του Βόλου και της Ν. Ιωνίας, όπως μετέφεραν στο magnesianews.gr αλλά και στο Ράδιο ΕΝΑ κάτοικοι από διάφορες περιοχές της πόλης. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, οι οποίοι ενημέρωσαν και τη ΔΕΥΑΜΒ για το πρόβλημα αυτό, οι κατσαρίδες μήκους 2,5 εκατοστών εκάστη, έχοντας ως ορμητήριο το υπόγειο αποχετευτικό σύστημα, μόλις πέσει το σκοτάδι βγαίνουν από το αποχετευτικό σύστημα και εισέρχονται σε σπίτια και διαμερίσματα, είτε από τυχόν ανοιχτό παράθυρο/πόρτα, είτε ακολουθώντας το οικιακό αποχετευτικό σύστημα, οπότε και εμφανίζονται σε όλους τους χώρους των σπιτιών, μετατρέποντας την καθημερινότητα των κατοίκων σε μαρτύριο.
Μάλιστα, οι κάτοικοι φοβούνται και για τυχόν μολυσματικές ασθένειες, που μπορεί να μεταφέρουν οι κατσαρίδες.
Κάτοικοι του κέντρου του Βόλου, της Νέας Δημητριάδας αλλά και της Ν. Ιωνίας διαμαρτύρονται έντονα για την κατάσταση αυτή, ενώ πολλές είναι οι πολυκατοικίες αλλά και κάτοικοι μονοκατοικιών που καλούν συνεργεία απεντόμωσης, μην μπορώντας να αντέξουν αυτή την κατάσταση.
Αίτημα των κατοίκων, οι οποίοι επικοινώνησαν και με τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας προκειμένου να θέσουν το ζήτημα και να ζητήσουν να επιληφθεί του θέματος ασκώντας τις κατάλληλες πιέσεις, είναι να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα από τη ΔΕΥΑΜΒ και να σταματήσουν πια οι καθημερινές επιδρομές των εντόμων.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΕΥΑΒ, ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΣΤΟΥΚΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!