Καθαρίστρια: Θέλω να βρω μία δουλειά και να συνεχίσω τη ζωή μου

«Θέλω να βρω μία δουλειά, να συνεχίσω τη ζωή μου με την οικογένειά μου», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η 53χρονη καθαρίστρια Δήμητρα Τσιαντάκη η οποία πλαστογράφησε το απολυτήριο του δημοτικού.

Η κ. Τσιαντάκη σημείωσε ότι «ό,τι έκανα δεν το έκανα για να κάνω σπίτια, περιουσίες, το έκανα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Αυτό ήταν το αδίκημά μου», τονίζοντας: «Εξήγησα στους δικαστές ποια ήταν η ζωή μου. Αν ήξερα ότι ήταν τόσο κακό, θα πήγαινα να βγάλω το δημοτικό, όπως και το έβγαλα. Ήταν γυναίκες, τους είπα »δώστε μου μία δεύτερη ευκαιρία», πίστευα ότι θα τους άγγιζα την καρδιά σαν μητέρες που ήταν αλλά τελικά δεν με άκουσαν».

«Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που μου συμπαραστάθηκε. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την κ. Δημητρίου, μάλλον άγγιξα την καρδιά της, ίσως είναι μητέρα και με κατάλαβε. Οι συγκρατούμενές μου συμπαραστάθηκαν, μου έδιναν δύναμη, ήταν δίπλα μου. Εύχομαι όλο αυτό να βγει προς τα έξω και οι δικαστές να είναι λίγο πιο ανθρώπινοι», πρόσθεσε.

Δείτε περισσότερα:

Συνδικάτο ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας για καθαρίστρια: Το μήνυμα ήταν σαφές

Βγήκε από τη φυλακή η 53χρονη καθαρίστρια από το Βόλο (φωτο & video)

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής: Ψήφισμα Αλληλεγγύης στην φυλακισμένη καθαρίστρια

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ, 53ΧΡΟΝΗ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!