καταιγιστικές-εξελίξεις-στο-θρίλερ-μ-502949
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.06.2018 | 14:43

Καταιγιστικές εξελίξεις στο θρίλερ με τον κτηνοτρόφο Δημήτρη Γραικό -Δύο ύποπτοι για τη δολοφονία του

Κοντά δύο χρόνια από την εξαφάνιση του Δημήτρη Γραικού, εμφανίζονται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών ερευνών, δύο βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την προκαταρκτική έρευνα και διαβίβασε το σχετικό φάκελο της δολοφονίας του στην Εισαγγελική Αρχή.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν είναι αρκετά για να ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και να πάρει η υπόθεση το δρόμο της κύριας ανάκρισης.

Ο δικηγόρος των αδελφών του θύματος Νίκος Διαλυνάς, με αίτημα του στην Εισαγγελία ζήτησε να διενεργηθεί αυτοψία – αναπαράσταση στα σφαγεία όπου θεάθηκε τελευταία φορά ο επιχειρηματίας, με την συμμετοχή όλων των προσώπων που βρίσκονταν στο χώρο.

«Η έρευνα φωτογραφίζει δύο βασικούς υπόπτους. Είναι βέβαιο πως κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους. Τα ψέματα τελείωσαν! Με την αυτοψία θα γυρίσουμε στα σφαγεία με όλους όσους ήταν εκεί την επίμαχη μέρα της εξαφάνισης. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Έχω καταθέσει και δεύτερο αίτημα στην αρμόδια Αρχή με όλα τα στοιχεία των Ρουμάνων εργαζομένων στα σφαγεία που εξαφανίστηκαν μετά το χαμό του Γραικού», ανέφερε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός 59 χρόνων, από το Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, χάθηκε μυστηριωδώς με το αυτοκίνητο του ένα HILUX TOYOTA με αριθμό κυκλοφορίας ΝΑΥ 1252. Εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016 από την περιοχή της Χαλάστρας, όταν έφυγε από τα σφαγεία. Μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί το πτώμα του, ούτε το αυτοκίνητο του.

Πηγή: anikolouli.gr