κάμερα-ασφαλείας-κατέγραψε-τους-δράσ-1186128
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.06.2023 | 10:24

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τους δράστες της 2πλης εκτέλεσης στον Κορυδαλλό

Σκηνές τρόμου αποτυπώνονται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, η οποία κατέγραψε τη διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου η κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τη δολοφονία του 30χρονου και του 35χρονου το βράδυ της Τετάρτης στον Κορυδαλλό, βρίσκεται στο βάθος του ισόγειου γκαράζ. Εκεί, τα δύο θύματα, σκόπευαν να παρκάρουν το τζιπ που χρησιμοποιούσαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο βίντεο φαίνεται ότι μόλις έφτασαν στην είσοδο του γκαράζ οι δύο άνδρες, ο 30χρονος συνοδηγός κατέβηκε από το αμάξι προκειμένου να ανασηκώσει την γκαραζόπορτα.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ένας άγνωστος άνδρας, που φαίνεται να μη φοράει κουκούλα ή κράνος άρχισε να πυροβολεί με Καλάσνικοφ.

Ο 30χρονος τότε άρχισε να κινείται προκειμένου να μπει στο υπόγειο, χωρίς να το καταφέρει, καθώς ο δράστης τον ακολούθησε, συνεχίζοντας να τον πυροβολεί.

Την ίδια στιγμή, ο δεύτερος δράστης, ο οποίος επίσης δε φορούσε μάσκα ή κράνος, εμφανίζεται στο βίντεο, και ανοίγει πυρ κατά του 35χρονου οδηγού του τζιπ.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο πρώτος εκτελεστής γυρίζει προς τα πίσω και, ανοίγοντας την πόρτα του συνοδηγού, αρχίζει και αυτός να πυροβολεί τον 35χρονο.

Στο βίντεο, λοιπόν, που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και εξετάζεται, δεν φαίνεται το όχημα διαφυγής των δραστών, με την ΕΛΑΣ να συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό τους.