καλλιθέα-σε-κρίσιμη-κατάσταση-τα-δύο-α-369607
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.01.2019 | 12:40

Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση τα δύο αδελφάκια μετά την πυρκαγιά

Κρίσιμη παραμένει, σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση των δύο παιδιών που νοσηλεύονται από χθες διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Τα αγόρι και κορίτσι, υπέστησαν αναπνευστικό έγκαυμα μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν στην Καλλιθέα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου επί της οδού Αναγνωσταρά 23 στην Καλλιθέα.

Μέσα στο διαμέρισμα, την πόρτα του οποίου είχε κλειδώσει η μητέρα των δύο νηπίων, όταν υποχρεώθηκε να τα αφήσει μόνα τους για να πάει να δουλέψει, βρίσκονταν τα παιδάκια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Τα δυο μικρά παιδιά πείνασαν και αποφάσισαν να φτιάξουν ένα τοστ να φάνε, ξεχνώντας σε λειτουργία την τοστιέρα.

Τα παιδάκια χωρίς να καταλάβουν τι συμβαίνει είδαν ξαφνικά καπνούς και φωτιά από την κουζίνα, έτρεξαν προς την εξώπορτα.

Οι γείτονες, όταν είδαν την μικρής έκτασης φωτιά, κάλεσαν την πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο και κατάφερε να σβήσει γρήγορα την πυρκαγιά.

Για να μπουν στο διαμέρισμα, χρειάστηκε να γκρεμίσουν την πόρτα ασφαλείας. Μόλις μπήκαν στον χώρο, οι πυροσβέστες είδαν έκπληκτοι τα δύο αδελφάκια.

Η μητέρα των δυο νηπίων βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της στο νοσοκομείο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για το κακό που πήγε να συμβεί. Η ίδια βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της.