καλφαγιάννης-μετά-από-την-εμπειρία-μ-548380
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.03.2021 | 13:13

Καλφαγιάννης: «Μετά από την εμπειρία μου με τον κ. Λιγνάδη αποφάσισα να τα παρατήσω»

Μαθητής το Δημήτρη Λιγνάδη υπήρξε ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love it», με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, για την συνεργασία του με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, αποκαλύπτοντας πως εκείνος ήταν η αιτία που αποφάσισε να παρατήσει την υποκριτική.

«Έχω υπάρξει μαθητής του Λιγνάδη και έχω συνεργαστεί με πολλούς από αυτούς που έχουν ακουστεί και με πολλούς που δεν έχουν ακουστεί. Έχω ζήσει πολλές καταστάσεις. Στα 24 μου έχοντας αποφασίσει μετά από μια εμπειρία που είχα με τον κύριο Λιγνάδη, μια audition όπου βρισκόντουσαν και άλλοι τρεις σκηνοθέτες μπροστά και άλλα 40 άτομα, κάποια από αυτά βγαίνουν και στην τηλεόραση και μιλάνε, αποφάσισα να τα παρατήσω. Με παίρνει μετά από μια εβδομάδα από το γραφείο του κύριου Κούρκουλου η γραμματέας του και με παρακαλά να πάω να με δει ο κύριος Κούρκουλος. Μπαίνω μέσα στο γραφείο του, καθισμένος, εγώ ένα παιδάκι. Ήδη έχοντας αποφασίσει πολλά πράγματα και έχοντας μια ίσως στεναχώρια μου λέει “δεν πρόκειται να φύγεις”.

“‘Ναι πρόκειται να φύγω δε θα συνέχισε” του είπα. Και μου απάντησε, “όχι δε κατάλαβες, ΄ξέρω τι έχει συμβεί, με πήραν τηλέφωνο οχτώ άνθρωποι και μου είπαν τι έγινε, δε θα σε αφήσω να φύγεις”. Χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και μου είπε, “δεν κατάλαβες καλά, θα κάτσεις εδώ και θα κάνεις αυτό που σου λέω”. Εγώ έβαλα τα κλάματα μπροστά του και του είπα, “κύριε Κούρκουλε, δε θέλω. Δε μπορώ, η καρδιά μου και η ψυχή μου δεν αντέχει”. Έχω περάσει πολλά πράγματα, ξεκινάμε από τον κύριο Λιγνάδη και συνεχίζω…», είπε φανερά φορτισμένος ο ηθοποιός,