σολωμού-όλοι-οι-σύντροφοί-μου-εκτός-α-722173
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.02.2021 | 12:15

Σολωμού: «Όλοι οι σύντροφοί μου, εκτός από τον Μ. Αθανασίου, με έχουν απατήσει»

Σολωμού: «Όλοι οι σύντροφοί μου, εκτός από τον Μ. Αθανασίου, με έχουν απατήσει»

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε τον τρόπο που εκδικείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

O Ρόλος που υποδύθηκε η Μαρία Σολωμού και αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό είναι αυτός της Ράνιας στην πετυχημένη σειρά «Singles». Αυτήν την περίοδο την απολαμβάνουμε στην εκπομπή «Roomies» την οποία παρουσιάζει μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατερίνα Ζαρίφη.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Φάνη Λαμπροπούλου του Νικόλα Ράπτη «Χιούστον το λύσαμε» και αποκάλυψε όμως κάλλιστα θα μπορούσε να συγκατοικήσει με τις δύο συμπαρουσιάστριές της αρκεί να είχε το δικό της δωμάτιο.

Αναφορικά με τον ρόλο της στους «Singles» παραδέχτηκε ότι ήταν ένας ρόλος ζωής γιατί τον κουβαλάει επάνω της μέχρι και σήμερα ενώ δεν θα έλεγε όχι στο remake της συγκεκριμένης σειράς.

«Θα ήθελα πολύ να γίνει ένα sequel των Singles και συζητιέται» με χαρακτηριστικά.

H ίδια Μίλησε και για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο είναι ελεύθερη. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις προηγούμενες σχέσεις της οι οποίες την έχουν απατήσει εκτός από τον πατέρα του πατέρα του παιδιού της Μάριο Αθανασίου για τον οποίο δεν έχει μάθει ποτέ κάτι σχετικό, ενώ παραδέχτηκε ότι ξέρει να εκδικείται και τι δεν λέει όχι στις επανασύνδεση.