Καίτη Γαρμπή για Eurovision: «Κατεβαίνοντας, γονάτισα και άρχισα να κλαίω με λυγμούς»

Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε στο σπίτι του House Of Fame και εκεί περιέγραψε τα λεπτά που βρέθηκε να τραγουδά μπροστά σε όλη την Ευρώπη.

Ο Τζίμι Σάιον ήταν εκείνος που ρώτησε την Καίτη Γαρμπή για την εμπειρία της από το μακρινό 1993.

«Την εποχή που πήγα εγώ δεν υπήρχε τίποτα, ένα μονόστηλο ήταν όλο», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια, που είχε τραγουδήσει το κομμάτι «Ελλάδα χώρα του φωτός». «Δεν το επέλεξα εγώ να πάω, με επέλεξαν εκείνοι» συμπλήρωσε, λέγοντας: «Το θεώρησα μεγάλη τιμή, πήγα».

«Μας έσωσε το φόρεμα» είπε, απευθυνόμενη στους παίκτες του «House Of Fame» η Καίτη Γαρμπή για την εμπειρία της. «Το είχα δώσει σε έναν φίλο πολύ κοντινό, το κράτησε σπίτι του, τον συνάντησα μετά από πάρα πολλά χρόνια και μου είπε ότι το φόρεμα δεν υπάρχει. Αλλά θέλω να ζητήσω από τη Σίλια να κάνει ένα αντίγραφο στα τότε κιλά μου, αφού έχει τα μέτρα μου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για εκείνη την τουαλέτα η Καίτη Γαρμπή.

«Θυμάμαι την ώρα που περπατάω, περπατάω με μια αυτοπεποίθηση ότι δεν υπάρχει άλλη. Κι όμως, ήταν κομμένα τα πόδια μου, στάθηκα στη μέση της σκηνής, ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα και λέω »ποια είσαι εσύ που νομίζεις ότι μπορείς να εκπροσωπήσεις ολόκληρη Ελλάδα»», θυμάται σήμερα η Καίτη Γαρμπή για τα τρία εκείνα λεπτά στη σκηνή της Eurovision.

«Ταυτόχρονα, μου έρχεται στο άλλο ημισφαίριο (του εγκεφάλου) μια άλλη σκέψη: »Κουβαλάς ολόκληρη την Ελλάδα, έλα κορίτσι μου, στο μαγαζί είσαι και τραγουδάς». Και το είδα έτσι και τραγούδησα», πρόσθεσε.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, «κατεβαίνοντας, γονάτισα και άρχισα να κλαίω με λυγμούς μέσα στο καμαρίνι μου».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, EUROVISION, VIDEO, ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]