η-εκπρόσωπος-της-ελλάδας-στην-eurovision-στεφα-828127
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.10.2020 | 19:55

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision Στεφανία Λυμπερακάκη

Έχοντας στις «αποσκευές» της ένα αξιοσημείωτο βιογραφικό θα λάβει μέρος στην Eurovision εκπροσωπώντας τη χώρα μας, η Στεφανία Λυμπερακάκη. Η 18χρονη που μεγάλωσε και ζει στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα για δεύτερη φορά, καθώς πέρυσι η μεγάλη μουσική διοργάνωση ματαιώθηκε λόγου κορονοϊού.

Η Στεφανία  μίλησε στην ΕΡΤ και στο «φλΕΡΤ» με την Νάντια Κοντογεώργη, για την πορεία, τα σχέδια και τα όνειρα της. Ξεκίνησε να τραγουδά από οκτώ ετών. Ήταν οι γονείς της (και οι δύο είναι Έλληνες) που τη προέτρεψαν να συμμετάσχει στην εκπομπή  VoiceKids. Στην συνέχεια έλαβε μέρος στην Jounior Eurovision εκπροσωπώντας την Ολλανδία.

Το όνειρο της είναι το τραγούδι, αν και όπως αποκάλυψε έχει συμμετάσχει τόσο σε τηλεοπτικές σειρές όσο και σε ταινίες. «Θέλω να τραγουδάω, δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο» λέει η ίδια για αυτό και σπουδάζει μουσική.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στην Eurovision είπε ότι είναι όνειρο ζωής. «Έκλαιγα. Ήταν το όνειρο μου και τώρα θα γίνει αληθινό. Δεν βλέπω την ώρα, είπε και πρόσθεσε «έβλεπα την Eurovision από μικρό κοριτσάκι». Η Στεφανία χαρακτήρισε την Έλενα Παπαρίζου «θεά» και την συνέκρινε με την Beyonce. Σε ό,τι αφορά την Eurovision είπε ότι έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία.