ιωάννα-παλιοσπύρου-με-θεοδωράκη-δεί-962443
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.11.2021 | 20:24

Ιωάννα Παλιοσπύρου με Θεοδωράκη –Δείτε τι ετοιμάζουν

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι μετά το τέλος της δίκης προχωρά σε νέα project φέρνοντας στο επίκεντρο άτομα που έχουν βιώσει τραυματικές εμπειρίες αλλά βγήκαν νικητές. Σε συνεργασία με τον Σταύρο Θεοδωράκη η Ιωάννα ξεκινάει podcast «με καλεσμένους ανθρώπους που η ζωή τους ανατράπηκε αλλά βρήκαν την δύναμη να συνεχίσουν και γιατί όχι να γίνουν ξανά ευτυχισμένοι», όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος σε ανάρτηση στο Facebook.

«”Zωή θα πει επτά φορές να πέφτεις και να σηκώνεσαι οκτώ” Eίναι ένα από τα αποσπάσματα της γιαπωνέζικης σοφίας που αρέσει στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

“Ξεκινώ να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη. Και ελπίζω ότι θα κάνουν ευτυχισμένους και άλλους ανθρώπους. Παίρνω πολλή αγάπη σε αυτήν την ατέλειωτη περιπέτεια που ζω και θέλω να την επιστρέψω, όση μπορώ, στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη”.

Αυτά δήλωσε η Ιωάννα ανακοινώνοντας την απόφαση της να κάνει podcast με καλεσμένους ανθρώπους που η ζωή τους ανατράπηκε αλλά βρήκαν την δύναμη να συνεχίσουν και γιατί όχι να γίνουν ξανά ευτυχισμένοι.

Την υποδέχθηκα στο pod.gr λέγοντας ότι η Ιωάννα κατάφερε να μην παρασυρθεί σε ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές. Επέλεξε το μέτρο και όχι το μίσος. Που την βρήκε τόσο δύναμη; Αξίζει λοιπόν να την ακούσουμε γιατί μάλλον έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας» γράφει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα pod.gr, πρώτος καλεσμένος στο podcast θα είναι ο ψυχίατρος της Ιωάννας Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος, ο οποίος θα συζητήσει μαζί της δημόσια -για πρώτη φορά– τα όσα έζησαν όλο αυτόν τον καιρό. Από το ψυχικό τραύμα της επίθεσης και το σκοτάδι του φόβου και της παραίτησης μέχρι την έξοδο ξανά στο φως και την διεκδίκηση της ζωής.

Το podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα είναι σε εβδομαδιαία βάση, με παραγωγό τη δημοσιογράφο Γιούλα Ράπτη, και θα φιλοξενήσει πρόσωπα που η ζωή τους -μετά από ένα σοβαρό τραυματικό γεγονός- χωρίστηκε σε ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ, αλλά κατάφεραν να γίνουν σύμβολα αγώνα, δύναμης και παραδειγματισμού.