h-πρώην-σταρ-ελλάς-όμηρος-στα-χέρια-τω-962409
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.11.2021 | 19:05

H πρώην Σταρ Ελλάς «όμηρος» στα χέρια των ληστών

Ώρες αγωνίας έζησε η 35χρονη Διονυσία Κουκίου στην Γλυφάδα, όταν τρεις ληστές μπήκαν στο σπίτι της συνοδεία… της ίδιας και της αρπάξαν μεγάλο χρηματικό ποσό αλλά και κοσμήματα.

Η εστεμμένη Σταρ Ελλάς έμεινε όμηρος στα χέρια των ληστών που της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της και με την απειλή ότι θα την ξυλοκοπούσαν, την ανάγκασαν να τους ανοίξει την πόρτα.

Η 35χρονη είναι καλά στην υγεία της, ακόμα όμως δεν έχει ξεπεράσει το σοκ.

Οι δράστες φορούσαν κουκούλες για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μόλις είδαν τη γυναίκα να βγαίνει από το σπίτι, την ακινητοποίησαν και την υποχρέωσαν να τους ανοίξει την πόρτα. Μπήκαν στο εσωτερικό και εκεί ένας άνδρας την κρατούσε ακινητοποιημένη και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας άρχισαν να ψάχνουν κάθε γωνιά του σπιτιού.

Αφού πήραν χρήματα, αξίας 11.000 ευρώ, και κοσμήματα, αξίας 20.000 ευρώ, έφυγαν χωρίς να αφήσουν πίσω τους κανένα ίχνος, καθώς φαίνεται να φορούσαν γάντια.

Το θύμα ειδοποίησε αργότερα την Αστυνομία, η οποία πήρε DNA και αποτυπώματα, ενώ συνεχίζει την έρευνα για να βρεθεί κάμερα, η οποία ενδεχομένως να έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Σημειώνεται ότι, το θύμα εργαζόταν επί χρόνια στον χώρο της μόδας, ενώ μέχρι το 2014 είχε δεσμό με τον Τάσο Μπερδέση, τον πυγμάχο που δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2021 έξω από το γυμναστήριό του μετά από μαφιόζικο χτύπημα.