ηλεία-λήστεψαν-τουρίστες-και-διέλυσα-578486
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.04.2019 | 10:46

Ηλεία: Λήστεψαν τουρίστες και διέλυσαν το τροχόσπιτo τους

Θα ακούει «Ελλάδα» και θα… τρέχει ένα ζευγάρι αλλοδαπών που έκαναν διακοπές με τροχόσπιτο στην Ηλεία, αλλά έμελλε να ζήσουν μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια στα χέρια κουκουλοφόρων κακοποιών, οι οποίοι δεν αρκέστηκαν να τους ληστέψουν αλλά και διέλυσαν στην κυριολεξία το τροχοφόρο!

Όπως κατήγγειλαν οι τρομοκρατημένοι τουρίστες, όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο Παλαιοχώρι Γαστούνης όπου είχαν παρκάρει.

Ξαφνικά, είδαν τα τζάμια του τροχόσπιτου να γίνονται θρύψαλα και να εισβάλλουν από αυτά άγνωστοι με καλυμμένα χαρακτηριστικά οι οποίοι τους ακινητοποίησαν απειλώντας τους με μαχαίρι!

Το ζευγάρι δεν τόλμησε να αντιδράσει, όταν οι εισβολείς άρχισαν να αρπάζουν τα μετρητά ύψους 4.000 ευρώ που είχαν μαζί τους, αλλά και ρούχα, προσωπικά αντικείμενα, ακόμη και τις ηλεκτρικές συσκευές του τροχόσπιτου.

Και εκεί που πίστεψαν ότι ο εφιάλτης τους θα τελείωνε, βίωσαν μια απίστευτη λεηλασία της περιουσίας τους, καθώς οι δράστες κατέστρεψαν τη μίζα του οχήματος και έσκισαν τα λάστιχα του, ακινητοποιώντας το εντελώς για να μην μπορέσουν οι τουρίστες να καταφύγουν στην Αστυνομία!

Η προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.