γλύτωσε-από-δύο-επιθέσεις-στους-δίδυμ-1068892
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.09.2022 | 11:14

Γλύτωσε από δύο επιθέσεις στους δίδυμους πύργους-Τώρα ζει στην Κάσο

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πώς γλίτωσε από τις επιθέσεις στους δίδυμους πύργους περιγράφει ο Έλληνας επιζών, Γιάννης Ζερεμές.

Την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου, όπου έχασαν τη ζωή τους 2.997 άτομα, βρισκόταν στον 7ο όροφο του 1ου πύργου στο Μανχάταν, αφού η δουλειά του ήταν εκεί.

«Περπατούσα πέντε ώρες για να φύγω από το κτίριο να πάω σπίτι αλλά ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου και μπόρεσα να κατέβω γρήγορα κάτω, βγήκαμε έξω. Όταν βγαίναμε έξω πήδησα από έναν διαμελισμένο, αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω», περιέγραψε ο Γιάννης Τζερεμές.

Και συνέχισε λέγοντας: «Έβλεπα ανθρώπους να χτυπούν τα τζάμια, να πηδούν. Ήταν πολύ δύσκολο να το βλέπεις. Έχω περάσει τόσα πολλά που δεν μπορώ να μπω σε κτίριο. Θέλω να δουλέψω αλλά δεν μπορώ, δεν με αφήνει αυτό το πράγμα, δεν γίνεται, η σκέψη μου θα είναι πάντα εκεί να μην πέσει το κτίριο πάλι».




Νικολέτα Αρκολάκη

Η Νικολέτα Αρκολάκη έχει μεγάλη εμπειρία στη ροή ειδήσεων και ασχολείται εργασιακά και θέματα προσλήψεων. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.