γιώργος-μαρίνος-η-άννα-φόνσου-απαντά-σ-212670
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.07.2019 | 17:10

Γιώργος Μαρίνος: Η Άννα Φόνσου απαντά στον άντρα που τον φροντίζει

Η Άννα Φόνσου μετά από τις δηλώσεις του άντρα που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να βάλει μια “τελεία” στο ζήτημα που δημιουργήθηκε περί μη ηθελημένης απομόνωσής του. Οι νέες της δηλώσεις.

Αποστομωτική ήταν η απάντηση του άντρα που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο εδώ και λίγο καιρό, τόσο προς την Άννα Φόνσου όσο και σε εκείνους που τον κατηγορούν πως κρατά τον άλλοτε σταρ της πίστας απομονωμένο.

“Η Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να απομονωθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είμαι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο”.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό του, πάντως, δήλωσε πως δεν μένει στο ίδιο σπίτι με τον ηθοποιό, αλλά τον φροντίζει καθημερινά γιατί μένουν στην ίδια γειτονιά και ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος. Όλα αυτά ήρθαν σαν απάντηση στην Άννα Φόνσου που έστειλε επιστολή προς την πρώην υπουργό Λυδία Κονιόρδου, δηλώνοντας την ανησυχία της για τον Γιώργο Μαρίνο και ζητώντας την παρέμβασή της.

Η κα. Φόνσου μετά από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα και έπειτα από τις δηλώσεις του άντρα που τον φροντίζει, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να βάλει μια “τελεία” στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με επίκεντρο τον Γιώργο Μαρίνο, περί μη ηθελημένης απομόνωσής του.

Έτσι, προέβη σε νέες δηλώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Δεν ήμουν ποτέ φίλη με τον Γιώργο Μαρίνο, αλλά του στάθηκα όταν είχε το σοβαρό πρόβλημα υγείας και τον φιλοξένησα στο σπίτι του ηθοποιού. Ο λόγος που το έκανα όλο αυτό, ήταν από ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του. Δεν αμφισβητώ πως έιναι φίλος του 40 χρόνια, εγώ το έκανα από ενδιαφέρον και θέλω να δώσω ένα τέλος σε όλο αυτό.”