γι-αυτό-απαγχονίστηκε-η-διάσημη-σχεδ-491728
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.06.2018 | 16:24

Γι’ αυτό απαγχονίστηκε η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Κέιτ Σπέιντ

Σοκ και βαρύ πένθος επικρατεί από χθες στον κόσμο της μόδας, όταν έγινε γνωστό ότι η διάσημη σχεδιάστρια Κέιτ Σπέιντ βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, έχοντας δώσει η ίδια τέλος στη ζωή της δι’ απαγχονισμού.

Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή απέκλεισε το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας και απέδωσε το θάνατο σε αυτοκτονία, ενώ φίλοι της Σπέιντ, αλλά και τα ΜΜΕ διερωτόνταν τι έσπρωξε τη διάσημη σχεδιάστρια στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, η Σπέιντ κρεμάστηκε με ένα μαντήλι στο διαμέρισμα της γιατί ο σύζυγός της, Άντι, με τον οποίο είχε ιδρύση τον πρώτο οίκο μόδας της στις αρχές της δεκαετίας του 1990, της ζήτησε διαζύγιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγες μέρες πριν την αυτοκτονία της Κέιτ Σπέντι, ο Άντι Σπέιντ εγκατέλειψε το σπίτι τους, μετακομίζοντας σε διπλανό διαμέρισμα και προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στη σχεδιάστρια γεγονός που φαίνεται ότι βάρυνε ιδιαίτερα στην απόφασή της να δώσει τέλος στη ζωή της.

Η Σπέιντ άφησε πίσω της ένα σημείωμα για την έφηβη κόρη της που έγραφε: «Πάντα σε αγαπούσα. Δεν φταις εσύ γι αυτό. Ρώτα τον πατέρα σου», ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχεδιάστρια έδινε για χρόνια μάχη με την μανιοκατάθλιψη, χωρίς ωστόσο να ζητήσει ιατρική βοήθεια επειδή φοβόταν ότι θα επηρεαζόταν η δουλειά της.