Φωτιά σε κτίριο στο Σκοπευτήριο Καισαριανής- Εμπρησμό καταγγέλλει ο δήμαρχος

Φωτιά εκδηλώθηκε σε παλιό κτίριο που βρίσκεται μέσα στο Άλσος της Καισαριανής, μεταξύ του εγκαταλελειμμένου ιστορικού ρεμπετάδικου «Χάραμα», και του μνημείου των εκτελεσθέντων Ελλήνων αντιστασιακών κατά τη γερμανική κατοχή.

Στο σημείο έσπευσαν 17 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ συνέδραμαν και εθελοντές πυροσβέστες. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από περίπου μία ώρα. Δεν υπάρχει αναφορά για τραυματίες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, η φωτιά περιορίστηκε στον χώρο του σκοπευτηρίου, ενώ δεν υπήρξαν αναφορές για παρουσία ατόμων στον χώρο. Δίπλα στον χώρο που ξεκίνησε η φωτιά, υπάρχει κατάστημα εστίασης, το οποίο δεν επηρεάστηκε.

Ο δήμαρχος Καισαριανής κάνει λόγο για εμπρησμό, καθώς, όπως δήλωσε, στο κτίριο το οποίο ανήκε στο παρελθόν στην Σκοπευτική Εταιρεία και πλέον έχει αποδοθεί – με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις – στον ιστορικό δήμο, είχαν αποκλειστεί εσκεμμένα εσωτερικά οι είσοδοι, ώστε να μην είναι δυνατή η πρόσβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων στον χώρο.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΦΩΤΙΑ, ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ, ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!