eurovision-τι-είπε-η-εκπρόσωπος-της-αλβανίας-γι-906367
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.05.2021 | 09:37

Eurovision: Τι είπε η εκπρόσωπος της Αλβανίας για τον ξυλοδαρμό των 2 Ελληνίδων

Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει οι δηλώσεις της Άντζελα Περιστέρη σε παλιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε Αλβανικό κανάλι, όπου αποκαλύπτει ότι είχε χειροδικήσει σε δύο Ελληνίδες, επειδή την έβριζαν λόγω της αλβανικής της καταγωγής.

Η Άντζελα Περιστέρη λίγο πριν εμφανιστεί στον δεύτερο ημιτελικό της φετινής Eurovision, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από τον ξυλοδαρμό των δύο Ελληνίδων.

«Με είχαν καλέσει για να μιλήσουμε για την ελληνική μουσική και τον ρατσισμό. Φυσικά με ρώτησαν για ένα συγκεκριμένο γεγονός που μου έχει συμβεί στην Ελλάδα στην αρχή όταν είχα έρθει. Έχω νιώσει ρατσισμό στην αρχή και το είπα και στη συνέντευξη που είχαμε στο στούντιο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να κρίνουμε έναν λαό από δυο, τρία άτομα που αυτά τα άτομα υπάρχουν σε όλο τον κόσμο.

Ήμουν στα μπουζούκια και μου είχαν επιτεθεί δύο κοπέλες λόγω της Αλβανικής καταγωγής μου και μου είχαν πετάξει και ένα αντικείμενο. Οπότε είχα αντιδράσει και εγώ λίγο με την κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά.