Ερρίκος Πετιλόν: Τα είχε με την Ούρσουλα Αντρες και την Στεφανί του Μονακό

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», βρέθηκε ο Ερρίκος Πετιλόν, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια με την υγεία του, της καταχρήσεις αλλά και για τις σχέσεις του.

«Η οικονομική καταστροφή του πατέρα μου με τίναξε στον αέρα ψυχολογικά και σωματικά. Διαγνωστικά με διπολική διαταραχή και μανιοκατάθλιψη πριν από πέντε χρόνια. Έλεγαν στα μέσα μαζικής Ενημέρωσης ότι με έκλεισαν σε ψυχιατρείο.

Δεν έκλεψα εγώ το κινητό, το έκλεψε αυτός που ήταν μαζί μου! Όταν σταματάω τη φαρμακευτική αγωγή, υποτροπιάζω σε σχέση με τα ναρκωτικά! Η εξάρτηση μου από τις ουσίες, χάλαγε τις σχέσεις μου με τις γυναίκες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην παρουσιαστής.

Έχω κάτσει χωρίς να κάνω χρήση ουσιών χρόνια, αλλά δεν ήξερα τι μου συνέβαινε» εξήγησε ο Ερρίκος Πετιλόν για το διάστημα ώσπου να διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή και μανιοκατάθλιψη. «Δεν μπορείς να είσαι πετυχημένος και να βλέπεις μια τεράστια δυσκολία να μπορείς να ξανασηκωθείς. Αυτό άρχισε να με ανησυχεί».

Ο Ερρίκος Πετιλόν εξηγεί πως δεν είχε ζητήσει βοήθεια για χρόνια «και κακώς», γιατί όπως είπε το υποτιμούσε όλο αυτό. Ώσπου τελικά κάποιος τον έπεισε και απευθύνθηκε σε ειδικούς για το πρόβλημά του.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τα χρόνια που έζησε στο εξωτερικό, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι όταν 22 ετών, συνάντησε την 45χρονη τότε Ούρσουλα Άντρες. Οι δυο τους συνδέθηκαν ερωτικά και όπως είπε ο Ερρίκος Πετιλόν είχαν σχέση για δύο ολόκληρα χρόνια. Από εκείνα τα λαμπερά χρόνια στο εξωτερικό, ο Ερρίκος Πετιλόν έχει επίσης να θυμάται και τη γνωριμία του με τη Στεφανί του Μονακό, με την οποία όπως είπε, υπήρχε ένα φλερτ.»

«Πρέπει να προσπαθήσω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή και είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να βρω ένα σπίτι να ζω γιατί τώρα με φιλοξενούν, και μια δουλειά», είπε μεταξύ άλλων ο Ερρίκος Πετιλόν.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΡΡΙΚΟΣ ΠΕΤΙΛΟΝ, ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΑΝΤΡΕΣ, ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!