επίθεση-με-βιτριόλι-στην-ιωάννα-χρειά-779068
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.01.2021 | 08:37

Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα: Χρειάζονται 30 χειρουργεία -Ξεκινούν δωρεές  

Η νέα χρονιά βρήκε πολλούς ανθρώπους στο πλευρό της 34χρονης Ιωάννας, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι την περασμένη Άνοιξη. Καθώς ο γολγοθάς της συνεχίζεται αφού έχει ακόμα πολλά χειρουργεία, η Αννίτα Ναθαναήλ μπαίνει στη “μάχη” και στέκεται στο πλευρό της Ιωάννας.

Η Ανίτα Ναθαναήλ μέσω μιας μεγάλης πλατφόρμας του εξωτερικού που αφορά δωρεές σε άτομα που χρήζουν βοήθειας καλεί όσους θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά στην 34χρονη . Ήδη έχουν γίνει 20 δωρεές.

“Γνωρίζω ότι σήμερα μετά από 7 χειρουργεία εξακολουθεί να παλεύει καθημερινά προκειμένου να ανακτήσει τη λειτουργικότητα της. Αναμένονται όμως περισσότερα από 30 χειρουργεία και ο δρόμος είναι μακρύς. Με τη βοήθεια του συζύγου μου που είναι Αμερικανός, λανσάραμε μια παγκόσμια εκστρατεία στη μεγαλύτερη πλατφόρμα συγκέντρωσης χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αυτή του gofundme γιατί θέλαμε να απευθυνθούμε σε ολόκληρο τον ελληνισμό τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων.”

Σε λίγες μέρες θα ανοιχτεί λογαριασμός και στην Ελλάδα προκειμένου να γίνονται καταθέσεις μέσω της τράπεζας απευθείας στους λογαριασμούς της.. “Κατόπιν ειδικής αίτησης στο gov.gr προσεχώς ο κόσμος θα μπορεί να κάνει κατάθεση και σε κάποιον ειδικό λογαριασμό εδώ στην Ελλάδα. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλο τον κόσμο που έχει ή που θα στείλει μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης στην Ιωάννα.”

Τα μηνύματα συμπαράστασης του κόσμου έχουν ξεκινήσει ήδη όμως να κάνουν το γύρο του διαδικτύου…Χρήστες του ινσταγκραμ ζητούν οικονομική αλλά και ηθική στήριξη της ιωάννας…η ίδια εμφανώς συγκινημένη από την αγάπη τους αναδημοσίευσε τα ποστ τους στο προφίλ της.

Η Ιωάννα αναμένεται να υποβληθεί σε ένα ακόμα χειρουργείο μέσα στο επόμενο διάστημα, με την οικογενεια της να βρισκεται συνεχως στο πλευρό της…