έμφραγμα-υπέστη-ο-στέλιος-ρόκκος-1067807
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.01.2023 | 20:20

Έμφραγμα υπέστη ο Στέλιος Ρόκκος

Με C-27 της πολεμικής αεροπορίας διακομίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα ο Στέλιος Ρόκκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, ο γνωστός τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» από τη Λήμνο στην οποία διαμένει τα τελευταία χρόνια. Το πρωί του Σαββάτου ο γνωστός τραγουδιστής μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για να συνεχίσει τη νοσηλεία του.

Οι πληροφορίες του vradini.gr αναφέρουν πως ο γνωστός τραγουδιστής ένιωσε ενοχλήσεις την Παρασκευή το πρωί, οι οποίες εντάθηκαν τη νύχτα και έτσι μετέβη στο νοσοκομείο του νησιού, όπου κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή του.

Υπενθυμίζουμε πως ο Στέλιος Ρόκκος είχε χάσει τον αδερφό του τον Ιούνιο του 2021 από ανακοπή καρδιάς, γεγονός που έκανε τον γνωστό τραγουδιστή να πάρει άμεσα στην απόφαση να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη για την αναβολή των εμφανίσεων του Στέλιου Ρόκκου και της Λένας Ζευγαρά

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση», ανέφερε η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου.