ελπε-διένειμε-είδη-πρώτης-ανάγκης-σε-ε-409482
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.12.2019 | 16:24

ΕΛΠΕ: Διένειμε είδη πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες οικογένειες και δώρα σε παιδιά

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «360° ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ» που υλοποιεί, προσέφερε για ακόμη μία χρονιά περισσότερα από 3.000 εκπαιδευτικά παιχνίδια σε μαθητές από 30 σχολικές μονάδες παιδικών σταθμών, Νηπιαγωγείων και Δημοτικών, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες και παιδιά, μέσω φορέων κοινωνικής πρόνοιας που εδράζονται σε περιοχές δραστηριοποίησης του Ομίλου.

Τα εκπαιδευτικά δώρα διανεμήθηκαν από εκπροσώπους του Ομίλου προς όλα τα παιδιά κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στα σχολεία, χαρίζοντας χαμόγελα και χαρά στα πρόσωπα των μαθητών. Παράλληλα, ο Όμιλος προσέφερε δώρα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Ειδικού Σχολείου Ελευσίνας, του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας και του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας.

Αναλυτικά, τα σχολικά συγκροτήματα, των οποίων μαθητές έλαβαν Χριστουγεννιάτικα εκπαιδευτικά δώρα τη φετινή χρονιά, είναι τα ακόλουθα:

Ειδικό Σχολείο Ελευσίνας

1ο Δημοτικό Ελευσίνας

3ο Δημοτικό Ελευσίνας

4ο Δημοτικό Ελευσίνας

5ο Δημοτικό Ελευσίνας

7ο Δημοτικό Ελευσίνας

8ο Δημοτικό Ελευσίνας

3ο Νηπιαγωγείο Ελευσίνας

1ο Νηπιαγωγείο Ελευσίνας

2ο Νηπιαγωγείο Ελευσίνας

6ο Νηπιαγωγείο Ελευσίνας

7ο Νηπιαγωγείο Ελευσίνας

8ο Νηπιαγωγείο Ελευσίνας

5ο Δημοτικό Ασπροπύργου

6ο Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Ασπροπύργου

5o Νηπιαγωγείο Ασπροπύργου

9ο Νηπιαγωγείο Ασπροπύργου

10ο Νηπιαγωγείο Ασπροπύργου

2ο Δημοτικό Μαγούλας

3ο Δημοτικό Μαγούλας

3ο Δημοτικό Μάνδρας

3ο Νηπιαγωγείο Μάνδρας

4ο Νηπιαγωγείο Μάνδρας

2ο Δημοτικό Μεγάρων

8ο Νηπιαγωγείο Μεγάρων

ΗΡΟΔΩΡΟΣ Α’ Παιδικός Σταθμός Μεγάρων

ΗΡΟΔΩΡΟΣ Β’ Παιδικός Σταθμός  Μεγάρων

ΗΡΟΔΩΡΟΣ Γ’ Παιδικός Σταθμός Μεγάρων

2ο Δημοτικό Νέας Περάμου

ΗΡΟΔΩΡΟΣ Παιδικός Σταθμός Ν. Περάμου

Επιπλέον, περισσότερες από 600 οικογένειες έλαβαν τρόφιμα και γλυκίσματα στο πλαίσιο της σταθερής ενίσχυσης του Ομίλου προς τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας, Ν. Περάμου και του Κοινωνικού Συσσιτίου Αγ. Γεωργίου Ελευσίνας. Συμπληρωματικά, διατέθηκαν άνω των 140 πακέτων προσφοράς και αγάπης σε άπορες οικογένειες του Θριάσιου, σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους και φορείς.

Η κοινωνική υπευθυνότητα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ βρίσκεται διαρκώς κοντά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με σχολεία, φορείς και ιδρύματα κοινωνικής πρόνοιας, δίνοντας βαρύτητα στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες ο Όμιλος ασκεί τις δραστηριότητές του.