έλληνας-ηθοποιός-κάνει-βάρη-και-τρέχε-467946
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.04.2018 | 13:29

Έλληνας ηθοποιός κάνει βάρη και τρέχει στα 83 του χρόνια

Μπορεί το όνομά του να μην σας λέει πολλά όμως όταν δείτε το πρόσωπό του σίγουρα θα τον θυμηθείτε. Ο λόγος για τον Κώστα Κακαβά, τον ηθοποιό που ήταν ένας από τους μεγαλύτερους γόηδες του ελληνικού κινηματογράφου. Σήμερα είναι 83 ετών και εξακολουθεί να φροντίζει τον εαυτό του ακριβώς όπως στο παρελθόν.

Ο ηθοποιός μάλιστα ασχολείται με την άρση βαρών και όπως αναφέρει η Espresso, σηκώνει 90 κιλά σε ελεύθερα βάρη, τρέχει πάνω από μία ώρα καθημερινά και δεν σταματά να ασκείται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Κώστας Κακαβάς έχει δημιουργήσει το δικό του γυμναστήριο στο σπίτι του, στην περιοχή της Φιλοθέης. Ελεύθερα βάρη, μηχανήματα εξάσκησης ποδιών, χεριών και κάθε αυτόνομης μυικής ομάδας αποτελούν για εκείνον κομμάτι της καθημερινότητάς του, καθώς το να γυμνάζεται μ’ αυτά είναι τρόπος ζωής.

Αν και στο παρελθόν οι υποχρεώσεις του ήταν πολλές, κατάφερε να μην ξεφύγει ποτέ από την καθημερινή του προπόνηση. Ποτέ δεν κάπνιζε και δεν έπινε, ενώ έκανε πάντα σωστή διατροφή, ώστε να διατηρείται σε φόρμα. Όσοι τον έχουν δει να κάνει τζόκινγκ στην περιοχή της Φιλοθέης έχουν διαπιστώσει ότι το κορμί του δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από αυτό ενός 40χρονου.