έγκλημα-στην-κρήτη-συνελήφθη-ο-50χρονος-323129
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.01.2020 | 09:44

Έγκλημα στην Κρήτη: Συνελήφθη ο 50χρονος που σκότωσε τον ηλικιωμένο σπιτονοικοκύρη

Συνελήφθη μετά από ανθρωποκυνηγητό ο 50χρονος που φέρεται να σκότωσε ένα ηλικιωμένο χθες το βράδυ στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης

Το φονικό έλαβε χώρα χθες, λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος δράστης – ιδιοκτήτης ρακοκάζανου – μετέβη στο σπίτι όπου διαμένει η εν διαστάσει σύζυγός του. Η τελευταία ζει σε μια γκαρσονιέρα, κοντά στην πλατεία Δασκαλογιάννη, την οποία νοίκιαζε από το θύμα.

Όταν ο 50χρονος έφτασε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και άρχισε να λογομαχεί έντονα μαζί της , ο 80χρονος, σπιτονοικοκύρης που διαμένει στο ισόγειο της ίδιας πολυκατοικίας μαζί με τη σύζυγό του, μόλις αντιλήφθηκε ότι η κατάσταση ξεφεύγει αποφάσισε να δει τι γίνεται προκειμένου να μπει ένα τέλος στον τσακωμό.

Τότε ο 50χρονος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε κατά του ηλικιωμένου άνδρα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ωστόσο από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε η σύζυγος του ηλικιωμένου που μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Μετά τους πυροβολισμούς ο 50χρονος δράστης εξαφανίστηκε.