δολοφονία-βιολόγου-ψυχρός-ο-27χρονος-με-656034
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.07.2019 | 14:31

Δολοφονία βιολόγου: Ψυχρός ο 27χρονος μετά το έγκλημα – Η προφητική φράση

 Όλο και πιο ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο «φως» για τη δολοφονία της αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton στην Κρήτη.

Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις έχουν προκαλέσει αποτροπιασμό ενώ ακόμα δύο καταγγελίες γυναικών, ότι στο παρελθόν είχαν πέσει θύματα απόπειρας παρόμοιας επίθεσης, έχουν γίνει γνωστές.

Η μαρτυρία γείτονά του κάνει λόγο για έναν άνθρωπο με προβλήματα.

«Πήγαινε να κάνει μπάνιο με άρβυλα, με μπουφάν, με κύμα δύο μέτρα. Και τον γλίτωσε τυχαία ο θείος του. Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο γείτονας του 27χρονου.

Συγγενής του δράστη πάντως, επισημαίνει ότι η συμπεριφορά του ήταν «κανονική μετά τη δολοφονία», σα να μην είχε συμβεί τίποτα.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα…»

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα, η συμπεριφορά του ήταν κανονική και δεν είχε αλλάξει καθόλου το τελευταίο διάστημα μετά τη δολοφονία. Δεν τον είχα ικανό να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, ούτε είχε δείξει σημάδια ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έδειχνε να αγαπάει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Δεν είδα ρούχα του με ίχνη αίματος» φέρεται να κατέθεσε συγγενής του δράστη, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο 27χρονος παρουσιαζόταν στα social media ως ένα άνθρωπος που λάτρευε τη φύση, τις δραστηριότητες αλλά και τα παιδιά του. O ίδιος, πάντως, είπε στην αστυνομία ότι κάποιες φορές τον έπιανε μανία, που δεν μπορούσε να ελέγξει.

«Ξενάγηση» στη σπηλιά της φρίκης

Σε ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του όπου ξεναγεί το «κοινό» του στο σπήλαιο έχει εντοπίσει οστά από νεκρό ζώο. Ο 27χρονος ακούγεται να λέει στο βίντεο «Κάποιος θα πέταξε ένα πρόβατο από πάνω. Νομίζαμε ότι πρόκειται για κάποιον άνθρωπο. Να τον έχει πετάξει κάποιος εδώ. Ξέρω γω; Ποτέ δεν ξέρεις! Τόσα γίνονται…».

Σε άλλο βίντεο που ανέβασε πάλι στον λογαριασμό του φαίνεται να κατασκευάζει στην αυλή του σπιτιού του, αυτοσχέδια όπλα.

Δημοσιοποίηση των στοιχείων του ζητά η ΕΛ.ΑΣ

Στο μεταξύ υποβλήθηκε, σήμερα, αίτημα για εισαγγελική διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 27χρονου που ομολόγησε τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης 60χρονης Suzanne Eaton.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η τοπική ΕΛ.ΑΣ. κρίνει ορθό να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και η φωτογραφία του 27χρονου καθώς υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες για απόπειρες επιθέσεων σε βάρος νεαρών γυναικών με την χρήση της ίδιας μεθοδολογίας.