εγκατέλειψε-το-σπίτι-της-στην-κινέτα-η-513181
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.07.2018 | 07:30

Εγκατέλειψε το σπίτι της στην Κινέτα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι στην περιοχή της Κινέτας είναι ανεξέλεγκτη. Λόγω της φωτιάς εκκενώθηκαν οι οικισμοί Γαλήνη, Πανόραμα 1 και Πανόραμα 2 ενώ εκκενώθηκε και ξενοδοχείο στην παραλία της Κινέτας.

Η πυρκαγιά κατακαίει πευκοδάσος στην περιοχή Αέρας στα Γεράνεια Όρη, μία περιοχή αρκετά δύσβατη, που σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους κάνει το έργο των πυροσβεστών ακόμη δυσκολότερο. Οι κάτοικοι, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν τις αυλές τους, εγκαταλείπουν τα σπίτια τους φοβούμενοι για τη ζωή τους.

Ανάμεσα στους κατοίκους που εγκατέλειψαν την περιουσία τους είναι και η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η διάσημη ηθοποιός εγκατέλειψε το σπίτι της το πρωί και βρίσκεται σε φιλικό της σπίτι στο Λουτράκι. «Έφυγα από το σπίτι μου γιατί δεν άντεχα τον καπνό, ήρθαν κάποιοι φίλοι μου και με πήραν. Είμαι καλά και ασφαλής τώρα στο Λουτράκι. Το πρωί, ο αέρας στην Κινέτα ήταν πολύ δυνατός, γι αυτό εξαπλώθηκε η φωτιά τόσο γρήγορα. Ένας χαμός! Χρόνια είχα να δω τέτοιον αέρα. Ανησυχώ πολύ για το σπίτι μου και για τους γείτονες μου. Δέν έχω κάποια ενημέρωση αυτήν την ώρα αλλά εύχομαι όλα να πάνε καλά», δήλωσε στο protothema η αγαπητή ηθοποιός.