αναστέλλονται-τα-διόδια-σε-όλη-την-αττ-384381
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.07.2018 | 23:31

Αναστέλλονται τα διόδια σε όλη την Αττική οδό λόγω της φωτιάς

Την αναστολή είσπραξης διοδίων καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η διεύθυνση της Αττικής Οδού, προκειμένου να διευκολυνθεί η κατάσταση με τη φωτιά που κατακαίει πολλές περιοχές της Αττικής.

Το μέτρο θα ισχύσει σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, καθώς η κατάσταση που επικρατεί είναι εξαιρετικά δύσκολη και πολλοί κάτοικοι σπεύδουν στις περιοχές των πυρκαγιών, προκειμένου να βοηθήσουν ή να παραλάβουν συγγενείς και γνωστούς τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με εντολή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας και σε συνεννόηση με τους παραχωρησιούχους, είναι ελεύθερη – εδώ  και αρκετές ώρες – η  διέλευση των αυτοκινήτων στα διόδια, που βρίσκονται κοντά στις περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές.

Συγκεκριμένα:

–        Ολόκληρης της Αττικής Οδού (μερικώς από την εκδήλωση της φωτιάς στην Ανατολική Αττική κι από τις 10:30 μ.μ. σε όλο το μήκος)

–        Αφιδνών, Μαλακάσας και Καπανδριτίου από τις 11:00 μ.μ.

–        Αθηνών – Κορίνθου μέχρι το Κιάτο, από τις 3:00 μ.μ.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών καταγγέλλει την παραπληροφόρηση που προσπαθούν να καλλιεργήσουν συγκεκριμένοι κύκλοι, οι οποίοι στο πλαίσιο του εντυπωσιασμού, δεν συναισθάνονται τις κρίσιμες στιγμές.