ΕΕΤΑΑ -Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί: Το απόγευμα τα οριστικά αποτελέσματα - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
6
Ιούλιος
Back

ΕΕΤΑΑ -Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί: Το απόγευμα τα οριστικά αποτελέσματα

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α., για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αιτούντων και για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της τρέχουσας Πρόσκλησης, υιοθέτησε ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των ενστάσεων. Έτσι λοιπόν αφού ολοκληρωθεί η εξέταση των ηλεκτρονικά υποβληθεισών ενστάσεων, θα καταρτιστούν οι οριστικοί Πίνακες των ωφελούμενων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα και θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α.  Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr θα συμβεί σήμερα Τρίτη 23/7/2019 τις απογευματινές ώρες περίπου στις 17:00-18:00. Ο αριθμός των έγκυρων αιτήσεων έπειτα και από την διαδικασία των ενστάσεων θα γίνει γνωστός εκείνη την ώρα με σχετικό δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr η διοίκηση της ΕΕΤΑΑ αναμένει ότι από τις 171.000 αιτήσεις που έχουν γίνει θα πληρούν τα κριτήρια οι 155 έως 160.000. Με τα 270 εκατ. που έχουν ήδη διασφαλιστεί καλύπτονται περί τις 150.000 θέσεις, με τα στελέχη της ΕΕΤΑΑ να θεωρούν ότι όπως και πέρυσι (από τα 127.000 voucher που δόθηκαν χρησιμοποιήθηκαν τα 119.000) έτσι και φέτος θα χρησιμοποιηθούν λιγότερα από αυτά που θα δοθούν, με αποτέλεσμα τα 270 εκατ. να αποδειχθούν υπερεπαρκή.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εφόσον τελικώς τα voucher που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι περισσότερα από 150.000, υπήρξε δέσμευση ότι το επιπλέον ποσό θα δοθεί από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εργασίας του 2020.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!