Δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: Τη χτύπαγε στο κεφάλι μέχρι να πεθάνει
Σοκάρουν τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της Σταυρούλας Λεβεντάκη, η οποία δολοφονήθηκε στα Χανιά από τον 43χρονο νοικάρη της.
Η αιτία θανάτου προέκυψε μετά την διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής από τον Ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη στην σορό της Σταυρούλας Λεβεντάκη.
Όπως είπε ο κ. Μπελιβάνης σε τοπικά μέσα, ο θάνατος της 45χρονης Χανιώτισσας επήλθε από τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από τα απανωτά χτυπήματα του καθ’ ομολογία δράστη.
Όσον αφορά τις δύο μαχαιριές που δέχτηκε στον θώρακα η άτυχη γυναίκα, από το ιατροδικαστικό πόρισμα προκύπτει ότι δεν έπληξαν ζωτικά όργανα, κάτι που σημαίνει ότι δεν προκάλεσαν τον θάνατό της.
Υπενθυμίζεται πως – σύμφωνα με πληροφορίες – ο 43χρονος νοικάρης της άτυχης γυναίκας ομολόγησε ότι αρχικά την χτύπησε με ένα μπουκάλι στο κεφάλι, μετά επειδή η γυναίκα καλούσε σε βοήθεια, της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία και την χτύπησε με μαχαίρι στο στήθος θεωρώντας ότι έτσι θα πεθάνει. Όμως διαπιστώνοντας ότι είναι ζωντανή στην συνέχεια την ξαναχτύπησε στο κεφάλι με ένα ξύλο.
Η σορός της Σταυρούλας Λεβεντάκη εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στον Βατόλακκο. Ο 43χρονος δράστης την έθαψε δεμένη και φιμωμένη.
Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει το ακριβές κίνητρο του δράστη. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι μάλωσαν για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το σπίτι και ότι εκείνη άρπαξε ένα διακοσμητικό μπουκάλι με για να τον χτυπήσει. Κατάφερε να την αφοπλίσει και τη χτύπησε με αυτό στο κεφάλι, αλλά δεν έμεινε σε αυτό χρησιμοποίησε μαξιλάρι και ξύλο για να τη σκοτώσει.
Στη συνέχεια άρχισαν οι προσπάθειες να συγκαλύψει το έγκλημα του: μετέφερε το σώμα της σε σακούλες, καθάρισε τον χώρο και έκανε αναλήψεις με τις κάρτες της για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι είναι ζωντανή.
Ο 43χρονος αναμένεται το πρωί της Τρίτης 23/6 να οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές προκειμένου να απολογηθεί για τις αρχικές κατηγορίες για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης, ενώ μετά την απαγγελία και της κατηγορίας για ανθρωποκτονία από πρόθεση – ως είθισται – είναι πιθανόν να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί για την δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη.
Οι λεπτομέρειες για την εξιχνίαση του εγκλήματος
Προτεινόμενα άρθρα
07.08.2026 | 16:17
07.08.2026 | 16:02






