δολοφονία-άλκη-οκτώ-οι-συλλήψεις-εντά-987057
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.02.2022 | 22:14

Δολοφονία Άλκη: Οκτώ οι συλλήψεις -Εντάλματα για άλλους δύο

Δολοφονία Άλκη: Σε ακόμα δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι αρχές το βράδυ της Κυριακής, με τις συνολικές συλλήψεις σήμερα να φτάνουν τις οκτώ και εάν σε αυτές προστεθεί και ο 23χρονος που συνελήφθη προ ημερών, οι συλλήψεις ανέρχονται σε εννέα.

Αρχικά σήμερα, η αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, ηλικίας από 19 έως 22, όλοι τους ηγετικά μέλη συνδέσμου του ΠΑΟΚ. Από τους έξι συλληφθέντες οι πέντε είναι Έλληνες και ο ένας Αλβανός.

Αργότερα το βράδυ της Κυριακής, η αστυνομία ανακοίνωσε ακόμα δύο συλλήψεις και λίγες στιγμές μετά, ανακοινώθηκαν δύο πρόσθετες.

Πλέον, αναζητούνται ακόμα δύο άτομα, αφού νωρίτερα εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για δέκα συνολικά άτομα. Ανάμεσα σε αυτά τα άτομα που αναζητούνται ακόμα είναι και ο 20χρονος που φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Η τελευταία χρονικά ανακοίνωση της αστυνομίας:

Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι (6) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, ως εμπλεκόμενα στην προαναφερόμενη υπόθεση.

Οι έρευνες συνεχίζονται.